Kidsdance, Dansen is leuk, zeker voor kinderen en dat is dan ook wat wij aanbieden. Op een gezellige en speelse manier maken we de leukste choreografieën. Dansen is voor kinderen een positieve manier van bewegen. Het sluit aan bij de bewegingsdrang van kinderen. Het stimuleert de ontwikkeling. Het bevordert de creativiteit en fantasie van kinderen. Ook stimuleert het hun zelfvertrouwen. De kinderen voelen zich vrij en kunnen zichzelf zijn. Kinderen kunnen zich op hun eigen tempo ontwikkelen en Kidz Dance ondersteunt hen daarin.

Bij moderne dans leer je je eigen dansvaardigheid kennen. Je zult zwaaien, springen, vallen en draaien. Tijdens de lessen komen er verschillende thema’s aan bod, denk aan; (techniek, dynamiek, flexibiliteit, muzikaliteit, expressie en presentatie. Vind als groep de harmonie, de creativiteit als solist, en de samenwerking tijdens partnering. Naast de oefeningen en combinaties wordt er veel gewerkt aan het maken en instuderen van choreografieën. Voel jij je geroepen voor deze dans dan zie ik (Maxime) je graag in de les.

 

Jazzdance, De stijl van jazzdance kenmerkt zich door het mengen van de klassiekere danspasjes en bewegingen met grepen uit tal van andere dansstijlen. Zo vindt men veel dansbewegingen terug vanuit het klassieke ballet, waarop jazzdans zich dan ook sterk baseert (men kan Jazzdans ook terugvinden onder de noemer Jazzballet) maar zijn er verder ook verschillende pasjes overgenomen uit de iets modernere dansstijlen zoals hiphop en moderne dans. Er wordt gedanst op hedendaagse muziek.

Insanity , de naam zegt het al Insane. Het is een max interval training waarbij u langere periodes van zware inspanning hebt met een korte stop , net lang genoeg om op adem te komen. Het is een intensieve workout, dus een goede conditie en uithoudingsvermogen is wel vereist. Dit is geen workout voor Beginners. Het resultaat is naast afvallen, het strakker worden van het lichaam, u voelt zich fitter en u krijgt er ook een gespierder lichaam van.

Bent u nieuwsgierig geworden en durft u de uitdaging wel aan, aarzel dan niet langer en meld u aan in mijn les ( JOSE ) .

Dancehall is een genre van Jamaicaanse populaire muziek dat is ontstaan ​​in de late jaren 1970. Deze muziekstijl is ook bekend onder de naam raggamuffin. Het wordt vaak als een subgenre van reggae beschouwd. In de dagelijkse praktijk in Jamaica worden reggae en dancehall wel als aparte genres behandeld.

Puppydance, Voor de allerkleinsten wordt Puppydance gegeven door mij (Margit). Puppydance is van 1 1⁄2 - 4 jaar. De peuter, kleuterlessen vormen een basis voor de eerste vorm van dans. Het is een manier om je te uiten en het gevoel voor ritme en fantasie van het jonge kind te stimuleren. Het leuke aan Puppydance is dat ouder/verzorger mee mag doen. (Niet verplicht) Op die manier leren kinderen al bepaalde bewegingen uit te voeren op vrolijke muziek. Je kunt elkaar helpen, voordoen, bekijken of nadoen.

Klassiek ballet is een elegante dansstijl. In deze les leer je de basistechniek die heel goed van pas kan komen bij andere dansstijlen. De lessen zijn uitdagend, gevarieerd en dynamisch. Ze sluiten goed aan bij de doelgroep. Naast de vaste basispassen zijn een opgestrekte houding, een goede techniek zoals o.a. het uitdraaien en de terminologie behandelde elementen in de klassieke les. Kwaliteit van de beweging, het dansgevoel, de expressie en muzikaliteit staan centraal in deze lessen. Voel jij je geroepen voor deze dans dan zie ik (Maxime en Kaya) je graag in de les.

Hiphop, Plezier staat in de lessen voorop en wij hopen jullie veel te leren. We willen jullie laten kennismaken met verschillenvan de urbanstijlen, van lyrical hiphop tot femme tot dancehall. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en zie we jullie in onze les!

Zumba is een heerlijke dansles die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Merengue, salsa, samba, hiphop en top 40; alle dansstijlen komen aan bod. Geen moeilijke pasjes. Gewoon lekker dansen en calorieën verbranden. Het is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Zumba is momenteel het populairste fitness programma wereldwijd. Als je naar Zumba kijkt kun je niet meer stil zitten en wil je gewoon mee doen.

 

Zumba Care, Zumba is een heerlijke dansles voor iedereen. Heb jij een Verstandelijke Beperking en hou je van dansen en bewegen, dan is Zumba Care echt iets voor jou! Gezelligheid en samenzijn staan voorop. De dansen zijn zo gemaakt dat elke leerling op zijn eigen niveau mee kan doen, en wordt gestimuleerd om steeds een stapje erbij te leren.

 

Kortom een gezellige swingende workout voor iedereen!

Nijverheidsweg 5, 9403 VN Assen - info@1lovedancecenter.com - 06 15167356