ONZE HUISREGELS

Bij 1Love Dance Center hechten we veel waarde aan onze klanten en leerlingen. Wat betekent dat iedereen respectvol met elkaar omgaat en weet wat er verwacht wordt. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld, om zo een gecontroleerde en fijne sfeer te creƫren, met elkaar en met de omgeving. Voor de meer algemene regels en voorwaarden download je hier de Algemene voorwaarden.

Iedereen die bij 1Love Dance Center danst is respectvol naar de ander en de eigendommen van de dansschool, medewerkers en andere leerlingen.


Het meenemen van flesjes/bidon met water in de danszaal is toegestaan. Pakjes of zakjes, iets anders dan water of eten is niet toegestaan, dit mag alleen buiten de danszaal genuttigd worden.


Iets kwijtgeraakt? Vraag je docent of het in de gevonden voorwerpen bak ligt. Gevonden kleding wordt alleen dat dansseizoen bewaard. Daarna wordt het naar kledingbakken gebracht, bestemd voor een goed doel.


Kauwgom mag niet genuttigd worden tijdens de les.

 

Het is helaas niet toegestaan om vrienden/vriendinnen voor de gezelligheid te laten kijken tijdens de lessen. Mits zij misschien ook op dansles willen, zijn zij natuurlijk van harte welkom voor een proefles.

 

Als je niet kunt komen, meld je je tijdig af voor de les.

 

Het is niet toegestaan om met buitenschoenen de danszaal te betreden.

 

Leerlingen die de lessen verstoren door ongepast gedrag kunnen aangesproken worden door de dansdocent en in een uiterst geval verwijderd worden uit de les. Indien nodig worden ook de ouders/verzorgers op de hoogte gesteld.